La Sirena guanya amb un magnífic final de partit

El marcador estava empatat a 6 poc després de la represa i l'equip local ha fet un parcial de 5-0

• Dissabte, 08 Novembre 2014 14:06

L'equip femení del CN Mataró La Sirena ha superat un rival sempre complicat com és el CN Sant Andreu gràcies a un magnífic final de partit en el qual ha fet un parcial de 5-0 a partir de l'empat a 6 que assenyalava el marcador poc després de la represa.

El partit ha començat molt bé per a l'equip local, ja que Laura López ha fet tres gols seguits en tres contres ràpides, amb les quals l'equip local ha sorprès les andreuenques. Però dos gols visitants, un al final del primer quart i un altre a l'inici del segon han tornat a posar el Sant Andreu en el partit. Ciara Gibson, en jugada de superioritat, ha tornat a posar La Sirena dos gols amunt, però Helena Lloret, l'ex-jugadora del Centre, de penal ha tornat a reduir. El partit es jugava a un ritme frenètic i ara el Sant Andreu ja tancava millor les contres locals i en defensa pressionaven molt, però Marta Bach amb un xutàs imponent molt llunyà ha posat el 5-3. Lloret ha replicat amb un altre xut exterior i ja molt a prop del descans Carla Castellà, amb una excel·lent vaselina, ha igualat el marcador, i per tant s'havia de "tornar a començar"...

mataro La Sirena - Sant Andreu

A la represa Clara Cambray ha començat el seu recital golejador, en el primer amb una mica de sort i ajudada per la portera visitant, però de seguida ha tornat a igualar Marta Recio en jugada de superioritat. I aquí s'ha acabat el Sant Andreu. La defensa local ha començat a pressionar molt, ha recuperat pilotes, però ha errat dues contres clares i també una jugada de superioritat, que Marta Bach ha estavellat al travesser de ben a prop, però finalment Laura López, en una contra, ha avançat novament el seu equip. I a partir d'aquí, amb el rival cada vegada més enfonsat físicament, l'equip del Centre ha pogut solucionar el partit en un darrer quart esplèndid en el qual ha fet un 4-0, amb Clara Cambray lluint-s'hi amb tres gols més, el darrer amb una magnífica vaselina, i completant-lo Ciara Gibson en una contra.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN SANT ANDREU 11-6

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Arianna Gragnolati, Ona Meseguer, Júlia Nieto, Alyssa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (4), Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Júlia Soler, Aina Bonamusa, Laura López (4), Jènnifer Lorente (ps).
CN SANT ANDREU: Gazulla, Garrido, Lloret (2, 1 de p.), Castellà (1), Guiralt, Roca, Rigler, Mora, Morell, Recio (1), Espasa (2), Fajardo i Fernàndez.
PARCIALS: 3-1, 2-4, 2-1, 4-0.