Arriba la reacció del Quadis amb un gran partit

Ha derrotat l'històric Club Natació Barcelona amb un sensacional tercer quart

El CN Mataró Quadis ha reaccionat i, després de tres derrotes, s'ha desfet amb comoditat i amb un molt bon joc, d'un Club Natació Barcelona, que s'esperava que seria rival més complicat, ja que, tot i no tenir el potencial que anys enrere l'havia portat a guanyar 23 partits seguit a la piscina del Centre i a obtenir 19 títols de la Divisió d'Honor com a tal, sí que ha fet un gran inici de temporada destacant l'empat que va treure a la piscina del líder, el Terrassa.

Força igualtat fins al descans

El partit ha començat amb dos gols ràpids en jugades d'home de més, un de Van der Horst i l'altre de Pau Bach. S'ha frenat l'activitat i ja cap al final Esteller, en una altra jugada d'home de més, ha posat l'1-2, però novament Estrany, amb un xut potent, ha tornat a empatar abans de tancar-se el primer quart. El segon quart ha començat bé, Eski s'ha posat les piles, el Quadis s'ha animat imposant un bon ritme, ben diferent del dels darrers partits, i la responsabilitat del xut s'ha repartit millor, i un gol de Marc Corbalán, i un altre de Víctor Fernàndez, amb un tercer de Marzouki de penal al mig, han permès que el Quadis pogués arribar al descans amb un bon avantatge de dos gols (5-3).

Wa Mataró-Barcelona

El Quadis trenca el partit al tercer quart

A la represa, Diakonow ha continuat enorme sota pals i ha impulsat el seu equip cap amunt en un tercer quart sensacional, en el qual un gran gol del francès Marzouki i un d'Estrany, dels quals ja s'espera la seva aportació, però també un de Pol Barbena i un altre de Pau Schnizler, s'han afegit a la festa golejadora, obrint la diferència als sis gols (9-3) i sentenciant el partit.
El darrer quart ja ha sobrat i, davant un equip cenebista enfonsat totalment, el Quadis ha tancat el partit amb tres gols més i al final "ha deixat" fer el quart gol als visitants.
Destacar que vuit dels jugadors locals han marcat en el millor partit de la temporada.

CN MATARÓ QUADIS - CN BARCELONA 12-4

CN MATARÓ: Michal Diakonow, Víctor Roqué, Àlex Codina, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Edu Minguez, Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Mehdi Marzouki (3, 1 de p.), Pere Estrany (2), Pau Schnizler (2), Albert Merino (1), Joan Muñoz.
CN BARCELONA: Royo, Noguera, Contreras, Van der Hosrt (1), Winkelhorst (1), Cànovas, Esteller (1), Oneto, Flores (1), Gasulla, Bofill, Del Toro, Ariño.
PARCIALS: 2-2, 3-1, 4-0, 3-1.