El Quadis guanya el Poble Nou i és el primer líder

La diferència de gols i els gols marcats situen l'equip de Beto Fernàndez líder després d'una primera jornada amb sorpreses

L'equip del Centre Natació Mataró Quadis ha superat per un clar 6-13 el CN Poble Nou a la piscina Sant Jordi de Barcelona i amb aquest resultat es converteix en el primer líder de la Divisió d'Honor masculina gràcies a la diferència de gols i al superior nombre de gols marcats (el Navarra ha guanyat 12-5), després d'una primera jornada amb sorpreses com la derrota del campió el Barceloneta a la piscina del Terrassa, la del CN Sant Andreu, recent campió de la Supercopa, a casa seva davant el CN Barcelona, i la del Sabadell, també a casa seva davant del Mediterrani. Sembla que aquesta temporada això promet grans emocions.

En el partit jugat a Barcelona, davant d'un rival que, tot i haver ascendit, té un potencial notable gràcies als reforços que ha aconseguit, el Quadis s'ha mostrat clarament superior, i després d'un primer quart igualat (2-2), ha mantingut el seu nivell defensiu, tot i el risc d'acumular exclusions (fins a 16), amb Eski esplèndid sota pals, però a més l'ha millorat notablement en atac, en dos quarts esplèndids on amb un parcial global de 2-9 ha decidit el matx. En el darrer quart els locals han tornat a empatar a 2, però ja no tenien res a fer.

CN POBLE NOU - CN MATARÓ QUADIS 6-13

CN POBLE NOU: Mario Lloret, MA. Molina, Tomasa, Àvalos, Hernando (1), Monpeat (1), Idarraga (1), Díaz (2), Endrino, Santiveri (1), F.Molina, Firpo.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Víctor Roque, Àlex Codina (3), Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez, Edu Mínguez (3), Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Mehdi Marzouki (1), Pere Estrany (1), Pau Schnizler (1), Pau Bernabé i Joan Muñoz.
PARCIALS: 2-2, 1-5, 1-4, 2-2.