El CN Mataró La Sirena no pot fer res davant el Sabadell

L'equip vallesà es va emportar la seva sisena Supercopa Estatal

L'equip femení del CN Mataró La Sirena no va poder fer res davant del superior potencial del CN Sabadell i no va poder impedir que l'equip vallesà es fes amb el seu sisè títol (els té tots) de la Supercopa Estatal femenina de waterpolo.

L'equip de Florin Bonca, molt canviat respecte de la temporada passada, i a més amb baixes importants (Bach lesionada i Tarragó i Chillida als Estats Units) i en període d'adaptació dels nous fitxatges, va caure davant un rival que darrerament ho guanya tot dintre del waterpolo femení.

Ciara Gibson va marcar el primer gol del partit, però això encara va fer despertar més ràpidament la "bèstia sabadellenca" que fins al descans va ser una piconadora, arribant al mateix amb avantatge de 7-1. Tampoc va canviar massa el partit en els dos darrers períodes i al final es va arribar amb 14-3.

CN SABADELL - CN MATARÓ LA SIRENA 14-3

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz (1), Anni Espar (1), Dagmar Rixt, Carla Abellán, Jennifer Pareja (2), Marina Cordobés (2), Maica Garcia (4), Pili Peña (1), Lidia Casao, Olga Domènech (1), Judit Forca (2), Elena Sànchez.
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Aina Bonamusa, Ona Meseguer, Júlia Nieto, Alysa Turza (1), Júlia Soler, Ciara Gibcon (2), Alba Bonamusa, Zoila Quesada, Júlia Valera, Laura López, Jennifer Lorente.
PARCIALS: 3-0, 4-1, 3-0, 4-2.

Mataro-sabadell