El Quadis es classifica per a la fase final de la Copa Catalunya

Ha empatat amb el "Medi" a casa fent valer el 9-13 del partit d'anada a Barcelona

L'equip masculí del Centre Natació Mataró Quadis s'ha classificat avui a la tarda per disputar la fase final de la Copa Catalunya en empatar a vuit amb el Mediterrani i superant l'eliminatòria de quarts de final gràcies al 9-13 aconseguit el dimarts a Barcelona.

Mataró-barcelonetaTot i que l'equip barceloní ha pres avantatge al primer quart no s'ha hagut de patir excessivament gràcies als quatre gols d'avantatge, que s'han sabut gestionar molt bé i en el darrer quart la defensa i porteria local s'han mostrat impenetrables i amb un parcial d'1-0 s'ha pogut igualar el matx.

Mehdi Marzouki

Així l'equip de Beto Fernàndez disputarà la fase final, igual que l'equip femení del CN Mataró La Sirena que estava classificat directament per a la mateixa. Aquesta fase final es disputa a partir de demà divendres a la piscina del Montjuïc. Demà a les 17:15 l'equip femení jugarà contra el CN Sant Andreu i el dissabte a les 12 hores el Quadis ho farà probablement contra el gran favorit, l'Atlètic Barceloneta, que recordem que és l'actual campió d'Europa i que al partit d'anada de quarts va guanyar a Terrassa per 10-12.

CN MATARÓ QUADIS- CE MEDITERRANI 8-8

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow Víctor Roque, Àlex Codina (2), Marc Corbalán (1), Víctor Fernández, Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach, Mehdi Marzouki (2), Pere Estrany (3), Pau Schnizler, Joan Muñoz.
PARCIALS: 2-3, 3-3, 2-2, 1-0.