Pol Barbena i Marc Corbalán plata al mundial juvenil

Els dos waterpolistes del CN Mataró Quadis van obtenir el segon lloc al campionat jugat a Istanbul

Aquest estiu ha estat molt positiu per al waterpolo estatal i als èxits de les noies s'hi va afegir també l'equip juvenil masculí que el passat dia 10 d'agost es va proclamar subcampió el món, amb dos jugadors del CN Mataró Quadis, Pol Barbena i Marc Corbalán a les seves files.

140825Wa_BarbenaCorbalan

Els dos jugadors mataronins, que ja tenen experiència amb els molts minuts que han jugat al primer equip aquesta temporada, van aconseguir penjar-se la plata després de perdre a la final per penals davant Hongria per 10-8. Abans en dos partits també agònics i resolts als penals, van superar a Montenegro a quarts de final per 14-12 i a Sèrbia a semifinals per 9-8.
A la fase prèvia havien fet aquests resultats: Espanya - Egipte 22-6, Espanya - Kazahstan 20-3; Espanya - Estats Units 11-8, Espanya - Hongria 6-6, Espanya - Canadà 10-6.

Ara l'Europeu Júnior amb Corbalán i Merino

Després d'aquest èxit, un dels dos jugadors, en Marc Corbalán, junt amb un altre company d'equip, l'Albert Merino, tenen una altra cita al Campionat d'Europa de categoria júnior que es juga aquesta setmana a Tbilisi i on tenen possibilitats de penjar-se una altra medalla. En el primer partit Espanya va derrotar Holanda per 13-10.