Les waterpolistes jugaran un altra final

Espanya, amb Roser Tarragó, Marta Bach i Ona Meseguer, ha superat Hongria i jugarà la final de l'Europeu

Avui a la tarda la selecció espanyola de waterpolo femení, amb Roser Tarragó, Marta Bach i Ona Meseguer, les tres jugadores del CN Mataró La Sirena a les seves files, ha superat en un partit dramàtic a Hongria, la selecció amfitriona per un ajustat 8-9 i d'aquesta manera jugarà la final del Campionat d'Europa de Budapest el proper dissabte  a les 18 hores. El rival serà Holanda, que va derrotar Itàlia a l'altra semifinal.

És la tercera semifinal consecutiva en que Espanya supera a Hongria: Jocs Olímpics de Londres 2012, Mundial de Barcelona 2013 i en aquesta ocasió a la seva terra als Europeus 2014.

Roser Tarragó en aquesta ocasió, i degut als 14 gols que portava en 3 partits, ha estat molt vigilada per la dura defensa hongaresa en els 20 minuts que ha jugat, i no ha pogut marcar, però ha obert forats perquè la boia Maica Garcia trobés el camí per fer 4 gols. Però ha destacat en recuperacions de pilota, com una a un minut del final amb 8-9 al marcador i que ha estat clau.
Marta Bach ha jugat 12 minuts coma  defensora de boia i ha acabat amb tres exclusions i Ona Meseguer ha jugat 7 minuts. Tampoc han marcat.

140723Wa_Espanya