Quatre "sirenes" a la Kirishi Cup

Espanya ha acabat en cinquè lloc aquest torneig preparatori de l'europeu

Les jugadores del CN Mataró La Sirena, Marta Bach, Ona Meseguer, Roser Tarragó i Paula Chillida han estat a Rússia durant aquesta setmana, jugant la Kirishi Cup amb la selecció espanyola que en aquest torneig preparava el Campionat d'Europa que es disputarà d'aquí a pocs dies.
Espanya ha acabat en cinquena posició, tot i que va obtenir un molt meritori empat davant els Estats Units que ha estat el triomfador del torneig.
La selecció de Miki Oca va començar amb una contundent derrota davant Itàlia (3-11, amb dos gols de Roser Tarragó) de la que es va refer davant Holanda (8-7, amb un gol de Tarragó i un altre de Chillida), després va obtenir dos empats davant Rússia (10-10, amb un gol de Tarragó i un altre de Meseguer) i Estats Units (7-7, amb un gol de Tarragó i un altre d'Ona Meseguer que va donar l'empat final) per acabar perdent per 8-10 davant Hongria.
Roser Tarragó i Ona Meseguer han jugat els cinc partits, mentre que Paula Chillida no va jugar el darrer partit ni tampoc contra Estats Units i Marta Bach no va jugar en el debut contra Itàlia.

140705Wa_TarragóEspanya

Pere Estrany juga l'Samartzidis Cup

Per altra part el jugador del Quadis Pere Estrany també ha estat participant a un torneig amistós preparatori per a l'Europeu, l'Samartzidis Cup a Grècia. Va marcar un gol en el primer partit davant Itàlia (derrota per 5-9). Després Espanya va perdre davant Croàcia i Sèrbia i va empatar amb Grècia.