El CN Mataró La Sirena somia en donar la sorpresa

Avui a les 17:30 hores a les instal·lacions del CN Mataró comença la final de la Divisió d'Honor Femenina entre l'equip local i el temible CN Sabadell

Poster FinalAvui dimecres a les 17:30 hores el Complex Esportiu Joan Serra del CN Mataró acull el primer partit de la sèrie de la final de la Divisió d’Honor Femenina de waterpolo, que enfrontarà a l’equip local del CN Mataró La Sirena davant el CN Sabadell.

Dos reforços de luxe

El conjunt entrenat per Florin Bonca intentarà plantar batalla al potent CN Sabadell, vigent campió de Lliga i Copa i el tres cops seguits campió d’Europa i potser millor equip del món. La Sirena que vol acabar amb la tirania dels últims anys del conjunt vallesà, s’ha reforçat amb dos reforços de luxe, Roser Tarragó que torna després de la seva aventura en els Estats Units i Paula Chillida, jugadora provinent de la Universitat de Hawai i que va jugar les semifinals de la lliga davant el Sant Andreu.

Roser tarragó i Paula Chillida

L’objectiu ara mateix del CN Mataró és retallar la diferència que hi hagut en els enfrontaments aquesta temporada amb l’invencible Sabadell. Això passa per fer una molt bona defensa i està molt encertat en atac, el primer assalt és a Mataró, i potser és aquest l’únic partit on es pot donar la sorpresa. El segon partit de la final es jugarà aquest dissabte a les 11:30 hores a la piscina Can Llong de Sabadell. L’hipotètic tercer partit es jugaria diumenge a la mateixa hora també a Sabadell.