El CN Mataró La Sirena vol passar a la final per la via ràpida

Roser Tarragó ha tornat però encara no jugarà el dissabte, però sí que ho farà Paula Chillida ex-jugadora del "Medi"

140503 WA fem Mataró - Sabadell Després que el Quadis es quedés a les portes de jugar la final de la lliga, aquest cap de setmana ha arribat l’hora de l’equip femení del CN Mataró La Sirena, que el dimecres a la nit ja va jugar el primer partit de semifinals guanyant 6-11 a la piscina del CN Sant Andreu, on a la fase regular va caure derrotat per 12-7.

El dissabte a les 12:45 hores i el diumenge, si fa falta, a la mateix hora, l’equip de Florin Bonca buscarà la classificació per a la final, on amb tota seguretat espera el potentíssim CN Sabadell que juga a l’altra semifinal davant el Mediterrani, quart classificat a la fase regular.

No serà fàcil, però s’ha de confiar en l’equip mataroní que a casa va superar l’equip andreuenc per 8-4. Però atenció perquè el Sant Andreu té bona plantilla amb jugadores com la portera Gazulla, l’ex-mataronina Helena Lloret (que ha estat la màxima golejadora de la lliga amb 85 gols), Marta Recio, Casasayas i Orozco.

Roser Tarragó quarta a la Lliga Universitària dels Estats Units arriba a Mataró

La waterpolista formada al Centre Natació Mataró, Roser Tarragó, ara a les files del Cal Bears, ha quedat quarta de la Lliga Universitària dels Estats Units, aconseguint el segon millor resultat de la història de l’equip de la Universitat de Berkeley.
Aquest dissabte la Roser ja estarà a Mataró, però sembla que de moment encara no jugarà contra el Sant Andreu. Qui si ho farà és l'ex-jugadora del "Medi" Paula Chillida que també ha estat durant la temporada als Estats Units i que arriba amb ganes de ser un bon reforç de cara a l'esperada final davant el Sabadell, on se suposa que sí que jugarà la "Ru" Tarragó.