El Quadis lluita al màxim però es queda sense final

Les exclusions han condicionat molt el desenllaç d'un partit en el què el Quadis ha començat molt bé

• Josep Gomà
  • Diumenge, 11 Maig 2014 15:46

El CN Mataró Quadis sabia que el tercer partit, en ambient contrari, tot i la presència de molts seguidors mataronins, seria tant o més complicat que el del dia abans, i així ha estat, malgrat el sensacional inici que ha fet l'equip mataroní que ha començat dominant de dos gols fins el 3-5. Després, les expulsions han posat el partit més difícil, i ho ha acabat d'espatllar la gran actuació sota pals del porter egarenc Iñaki Aguilar. Al final un 12-8 que no diu de les dificultats que ha tingut el Terrassa per acabar passant a la final.

140511Wa_Ter-CNM7

El Quadis ha sortit molt mentalitzat, dur en defensa, amb "Eski" esplèndid al darrere, i efectiu en atac, amb dos gols ràpids d'Edu Mínguez a la boia i de Piralkov de penal. Com era d'esperar ha arribat la reacció local, però tot i això, al final del primer quart l'equip mataroní anava per davant (3-4).

140511Wa_Terr-CNM6

A l'inici del segon quart l'escletxa ha tornat a pujar als dos gols. Però a partir d'aquí, aprofitant que la defensa mataronina era molt castigada, mentre el poderós boia local Alcaide campava a plaer, el Terrassa ha clavat un parcial de 5-0, entre el final del segon quart i l'inici del tercer, quan ja estaven fora del partit, per tres expulsions, Pau Bach i Víctor Fernàndez, dos dels defensors de boia.

140511Wa_ter-CNM3

El Quadis ha continuat lluitant contra les adversitats i Pere Estrany ha donat esperances amb el 8-6, que assenyalava el marcador a 1 segon del final del tercer quart, quan Carrillo, el màxim golejador local s'ha tret un xut des del seu camp que ha entrat com una bala per l'escaire després de lliscar a l'aigua fent inútil l'estirada d'un sorprès Diakonow. Ha estat la puntilla...

140511Wa_Terr-CNM5

Al darrer quart, després del 10-6, en una jugada de doble superioritat local, encara l'equip del Centre s'ha tornat a posar a dos gols després que marquessin Schnizler i Fran, però en el tram final encara una altra jugada amb doble superioritat ha acabat de decidir el matx, amb el qual ha acabat una gran temporada del Quadis que, de la mà de Beto Fernàndez, ha aconseguit la millor classificació de la seva història i ha estat ben a punt de ficar-se a la final.

CN TERRASSA- CN MATARÓ QUADIS 12-8

CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra (2), Mora (1), Alarcón, Óscar Aguilar (1), Carrillo (4, 1 de p.), Alcaide, Jordi Pérez (3), Ivan Gallego (1), Galeev. 10 exclusions i 1 penal. 5 de 15 en jugades d'home de més.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Albert Merino, Fran Sànchez (2), Marc Corbalán, Svilen Piralkov (1 de p.), Edu Mínguez (2), Pol Barbena, Pau Bach, Víctor Fernàndez, Pere Estrany (2), Pau Schnizler (1), Pau Bernabé. 15 exclusions i 1 penal. 2 de 10 en jugades d'home de més.
PARCIALS: 3-4, 3-1, 3-1, 3-2.

RADIOGRAFIA DEL PARTIT
Primer quart
1'10" MÍNGUEZ (0-1)
3'01" PIRALKOV de penal (0-2)
4'35" Mora en home de més (1-2)
4'52" ESTRANY (1-3)
5'27" Galeev en home de més (2-3)
6'33" Serra (3-3)
7'14" FRAN SÀNCHEZ en home de més (3-4)
Segon quart
2'10" MÍNGUEZ (3-5)
2'45" Jordi Pérez (4-5)
3'49" Carrillo de penal (5-5)
6'37" Carrillo en home de més (6-5)
Tercer quart
2'05" Carrillo (7-5)
3'20" Jordi Pérez (8-5)
4'23" ESTRANY (8-6)
7'59" Carrillo (9-6)
Quart quart
2'04" Serra (10-6)
2'56" SCHNIZLER (10-7)
4'07" FRAN SÀNCHEZ home de més (10-8)
6'51" JORDI PÉREZ home de més (11-8)
7'27" GALLEGO home de més (12-8)