El Quadis es jugarà el passi a la final demà diumenge

El Terrassa ha guanyat el segon partit 13 a 8

Wa Mataro-Terrassa

Després de guanyar dimecres al CN Terrassa 8-6 a casa, el CN Mataró Quadis ha caigut derrotat per un clar 13 a 8 a Terrassa. Això fa que l'anhelat passi a la final de la lliga de Divisió d'Honor Masculina, una fita que seria històrica pel waterpolo mataroní, es decideixi demà diumenge a les 13 hores també a Terrassa.

Els egarencs han sortit amb molta força, tal com havien fet a Mataró i han agafat avantatge ràpidament (2-0 i 4-1) aprofitant bé les seves ocasions en atac i defensant amb força pressionant motl bé sobre els jugadors més perillosos del Quadis.
Al segon quart s'ha equilibrat una mica més el joc. La defensa local treballava molt dur i l'equip mataroní gairebé només podia marcar en les jugades d'home de més que sí que ha solucionat força bé (5 d'11 al llarg del partit) i al descans s'ha arribat amb un marcador de 7-5 que encara donava esperances.

Però a la represa el Terrassa, mantenint la seva defensa fortíssima, amb Iñaki Aguilar molt bé sota pals, i amb quasi tots els jugadors participant activament en fer pujar gols al marcador, ha obert una escletxa important de quatre gols (9-5) que ja ha posat les coses pràcticment impossibles per a l'equip de Beto Fernàndez, que al tram final possiblement ja ha guardat forces per al decisiu partit de demà, i això ha permès que al final el marcador arribés a una màxim diferència de 5 gols.

Està clar que guanyar a Terrassa és molt complicat (aquesta temporada només hi ha guanyat el Barceloneta), però demà serà una altra història i l'equip mataroní intentarà la proesa.

CN TERRASSA- CN MATARÓ QUADIS 13-8

CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra (1), Mora (2), Alarcón (3), Óscar Aguilar (1), Carrillo (2), Alcaide, Jordi Pérez (1), Ivan Gallego (2), Galeev (1), Gonzàlez. 11 exclusions. 3 de 9 en jugades d'home de més.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Albert Merino, Fran Sànchez (2), Marc Corbalán, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach, Pere Estrany (3), Víctor Fernàndez (1), Pau Schnizler, Pau Bernabé. 9 exclusions. 5 d'11 en jugades d'home de més.
PARCIALS: 4-2, 3-3, 3-1, 3-2