El Quadis tanca la fase regular amb triomf

Ha superat amb certes dificultats el WP Navarra

El CN Mataró Quadis ha tancat la fase regular de la Divisió d'Honor de waterpolo amb un triomf davant el WP Navarra, però que ha resultat més dificultós del que s'esperava.

L'equip local ha anat quasi sempre per davant, però en diverses ocasions els navarresos han aconseguit empatar, i fins i tot ho han fet poc després d'iniciar-se el darrer període (4-4).
A partir d'aquell moment el Quadis s'ha posat les piles en les accions ofensives (fins a aquell moment s'havia dedicat més al treball defensiu) i ha resolt el partit amb un parcial final de 4-1, en el qual per fi s'ha mostrat la superioritat local fins aquell moment amagada.

Ara, després de la millor classificació de la història, ja espera l'apassionant semifinal del "play-off" davant del CN Terrassa en la qual l'equip de Beto Fernàndez buscarà donar la sorpresa per ficar-se a la final, on de ben segur esperarà el Barceloneta.

CN MATARÓ QUADIS - WP NAVARRA 8-5

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Albert Merino, Fran Sànchez (2), Marc Corbalán (1), Svilen Piralkov (3), Edu Minguez, Pol Barbena, Pau Bach, Víctor Fernàndez, Pere Estrany (1), Pau Schnizler, Pau Bernabé (1).
WP NAVARRA: Slade, Aitor Rodríguez (1), Gamboa, Esteban (1), J.Arriazu, Irurtia, Munarriz, F.Arriazu, Carruido, Artola (2), Julian Garcia, Lawrence (1), Margo.
PARCIALS: 2-1, 0-1, 2-1, 4-2

Mataro-Cn barcelona