El CNM La Sirena ensopega a casa

El Rubí, l'equip revelació del campionat, ha aconseguit empatar-li

EL CN Mataró La Sirena ha ensopegat a casa, cosa que fins ara no havia passat en tot el que portàvem de lliga, i ho ha fet empatant davant l'equip revelació del campionat, el CN Rubí, que acabarà en cinquena posició ben a prop de poder jugar els "play-off" per al títol.

En el partit d'avui l'equip mataroní ha semblat una mica fora de ritme, després de la llarga aturada per partits de seleccions, -el dimarts les britàniques de La Sirena van col·laborar a la victòria de la seva selecció davant Espanya, on jugaren Bach i Meseguer-, i les rubinenques ho han aprofitat per avançar-se per 1-4 al descans, i encara per 1-6 a l'inici del tercer. A partir d'aquí el gran treball de Lisa Gibson a la boia amb tres gols ha permès tornar a ficar l'equip en el partit. En el darrer quart hi ha hagut igualtat i emoció, l'equip local s'ha posat per davant amb un gol de Clara Cambray a falta de 10 segons, però al final no s'ha pogut  acabar de concretar del tot la remuntada perquè les rubinenques han tingut la sort de cara en el darrer xut.

Mataro-Rubi

L'equip de Florin Bonca ja tenia el segon lloc assegurat des de feia temps i en la jornada d'avui s'ha sabut que el seu rival a semifinals serà el CN Sant Andreu, després que el "Medi" hagi ensopegat a casa davant el Terrassa. La setmana vinent es tanca la fase regular també a casa davant el líder, el CN Sabadell.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN RUBÍ 8-8

CN MATARÓ: Jade Smith, Chloe Wilcox (1), Carla Graupera, Mar Llisterri, Lisa Gibson (3), Laia Rigau, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (2), Marta Bach, Zoila Quesada, Ona Meseguer (1).
CN RUBÍ: Vila, A.Sampons (1); Gerchovsky, Abellán, Irene Gonzàlez (2), Bea Ortiz (1), Escoda (2), G.Sampons, Estalella, Triviño (2).
PARCIALS: 1-1, 0-3, 4-2, 3-2.