El Centre Natació Mataró Quadis tanca la fase regular

El conjunt mataroní rep dissabte a les 18 hores la visita del WP Navarra, abans el CN Mataró La Sirena haurà jugat davant el Rubí

Wa Mataro-sant andreuEl dissabte en horari poc habitual (18 hores) perquè tots els partits es juguen simultàniament, el CN Mataró Quadis tanca la fase regular de la Divisió d’Honor pràcticament amb el tercer lloc assegurat, ja que no és gens d’esperar que el CN Terrassa punxi a casa davant el penúltim classificat, el Concepción de Madrid.
El Quadis rep el WP Navarra, un equip que ja ho té tot fet i acabarà en novè lloc a no ser que el CN Barcelona guanyés a la piscina del “Medi” en un partit intranscendent.

22a i última jornada (26 abril)
Terrassa - Concepción
Canoe - Helios
CN MATARÓ - Navarra
Mediterrani - CN Barcelona
Catalunya - Sant Andreu
Sabadell - Barceloneta

Per dalt està tot dedicit, ja que els quatre primers juguen el “play-off”. Per sota, l’últim baixarà i serà substituït pel campió de 1a Divisió que és el CN Poble Nou, i el penúltim promocionarà contra el Tenerife.

La Sirena retorna a la lliga

Després d’unes quantes setmanes sense partit, per Setmana Santa i competicions de seleccions, el CN Mataró La Sirena retorna a la competició rebent la revelació del campionat, el CN Rubí. El partit es jugarà abans del del Quadis, a les 16:30 hores.
Ja estan decidits els quatre que juguen el “play-off”. Només falta saber qui serà el rival del CNM La Sirena i qui el rival del Sabadell.

21a jornada (26 d’abril)
CN MATARÓ - Rubí
Sabadell - Hospitalet
Mediterrani - Terrassa
Dos Hermanas - Sant Andreu
La Latina - WP Zaragoza
Moscardó - WP Navarra

El descens també està decidit

Els dos últims ja baixen i La Latina promocionarà amb el campió de 1a que és el Concepción de Madrid, ja que la temporada vinent només hi haurà 10 equips a la Divisió d’Honor.