El Quadis cedeix un empat davant el Sant Andreu i els àrbitres

L'equip barceloní ha marcat quatre gols de penal i a més Fran Sànchez ha vist la vermella molt aviat

El Quadis només ha pogut empatar davant el Sant Andreu en un partit marcat per la nefasta actuació arbitral que ha massacrat l'equip mataroní amb les seves decisions. De tota manera l'empat del Terrassa a la piscina del Mediterrani una mica abans ja feia pràcticament impossible l'obtenció del segon lloc de la fase regular.

El partit ha començat amb un Quadis ben centrat i primer amb un penal forçat per Mínguez i transformat per Piralkov, i després amb un gol a la contra de Fran Sànchez s'ha avançat amb un 2-0, però de seguida han entrat en joc els àrbitres, sobretot la col·legiada Poli Baños, i ha assenyalat primer un penal inexistent que ha significat el 2-1 i, després que Piralkov posés el 3-1 al marcador, ha ensenyat la vermella a Fran Sànchez i ha xiulat un altre penal que ha servit perquè el Sant Andreu igualés a 3, resultat amb què ha acabat el primer quart.
El segon quart s'ha iniciat amb un equip local esperonat i Pere Estrany ha fet dos gols dels seus per posar el 5-4, ja que enmig els andreuencs han marcat amb el seu tercer penal favorable. Però el Quadis ha començat a tenir molts problemes en atac i l'equip visitant amb les seves contres s'ha avançat al descans amb un 5-6.

Wa Mataro-sant andreu

A la represa l'equip local ha tancat molt bé en defensa, i Albert Merino, la gran revelació dels darrers partits, ha marcat des de la dreta per empatar a 6. I ja dins del darrer quart Víctor Fernàndez ha culminat una bona jugada col·lectiva per avançar novament el Quadis, però el quart penal a favor del Sant Andreu ha col·locat l'empat a 7.
Al penúltim atac els col·legiats han exclòs un jugador local, però el Sant Andreu no ho ha aprofitat i al darrer Piralkov ha marcat gol però l'han anul·lat per falta en atac. Tot plegat ha estat força increïble.

CN MATARÓ QUADIS - CN SANT ANDREU 7-7

CN Mataró Quadis: Michal Diakonow; Albert Merino (1); Francesc Sánchez (1); Marc Corbalán; Svilen Piralkov (2, 1 de p.), Edu Mínguez; Pol Barbena; Pau Bach; Víctor Fernández (1); Pere Estrany (2); Pau Schnizler.
CN Sant Andreu: Santis, Sanz, Russell, Gorria (2 de p.), Daniel Hernàndez, Trilles, Esteller (1), Tenzera, Brugué, Garcia, Escarré (1), Bruder (3, 2 de p.).
PARCIALS: 3-3, 2-3, 0-1, 2-1