El Quadis cau derrotat a Terrassa

He rebut una severa derrota per un ampli 13-5 i ha perdut la segona posició

El Quadis ha perdut a la piscina del CN Terrassa de forma molt severa per un contundent 13-5, i d'aquesta manera perd la segona plaça de la Divisió d'Honor, i amb molta probabilitat també perd la possibilitat de tenir el factor camp a favor al "play-off" de semifinals, a no ser que d'aquí al final l'equuip egarenc pateixi una ensopegada inesperada.

En el partit d'avui dissabte el Quadis ha resistit bé en el primer quart, però després ha anat desapareixent del partit davant un equip que superava amb facilitat la defensa mataronina i avui també al porter Michal Diakonow.
L'atac de l'equip de Beto Fernàndez no trobava tampoc la manera de superar la farragosa defensa local i a un inspirat Iñaki Aguilar, i a mesura que passaven els minuts s'ha anat desesperant i el Terrassa ha acabat guanyant a plaer.