El Quadis cau amb la cara ben alta davant el campió

Ha fet un bon partit davant el potentíssim Barceloneta

El Quadis afrontava el partit davant del potentíssim Barceloneta amb la intenció de millorar una mica la prestació de la semifinal de la Copa del Rei disputada fa poc i amb l'intent d'acostar-se a donar la sorpresa, com va fer al partit de la primera volta a la piscina Sant Sebastià, i els jugadors de l'equip que prepara Beto Fernàndez han fet un molt bon partit que només el superior potencial físic del barcelonins i el criteri diferent dels àrbitres a l'hora de sancionar els penals han acabat obrint el marcador fins als quatre gols de diferència, possiblement una mica exagerats pel que s'ha vist a la piscina, on l'equip mariner ha anat sempre per davant, però ha vist com, diverses vegades, el Quadis es posava a un gol i li posava les coses complicades.

Mataró-barceloneta

La defensa visitant ha asfixiat als dos golejadors locals, Piralkov i Estrany, que només han pogut marcar una vegada i en el cas del segon, que és màxim golejador de la lliga, només de penal. Però han sortit jugadors com Pau Bach, Pol Barbena i sobretot Albert Merino que ha fet un partidàs anotant tres gols des de l'exterior dret, amb tres xuts secs amb l'esquerra. Al darrere l'equip mataroní ha fet un bon partit en defensa, amb Michal Diakonow esplèndid com sempre (14 aturades) i amb la defensa local muntada el Barceloneta ha tingut força problemes per marcar i ho ha hagut de fer des del punt de penal, gràcies als penals forçats pels seus boies, i també amb ràpides contres, aprofitant que les seves rotacions els permetien ficar una marxa més que el Quadis en molts moments.
 

Mataró-barceloneta
Ha estat un bon assaig pel partit de la pròxima setmana a Terrassa on es decidirà, pràcticament, el segon lloc de la fase regular i el fet de tenir el factor piscina pròpia a favor a les semifinals del "play-off". I la bona notícia ha arribat a la tarda, ja que el Terrassa ha perdut a la piscina del Canoe i per tant, de moment, l'equip mataroní conserva el segon lloc.

Mataró-barceloneta

CN MATARÓ QUADIS - ATLÈTIC BARCELONETA 7-11

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow (14 aturades); Albert Merino (3); Francesc Sánchez; Marc Corbalán; Svilen Piralkov (1); Edu Mínguez; Pol Barbena (1); Pau Bach (1); Víctor Fernández; Pere Estrany (1 de p); Pau Schnizler. 7 gols de 29 xuts. 12 atacs sense xut. 7 exclusions i 3 penals en contra.
CN ATLÈTIC-BARCELONETA: Mario Lloret (7 aturades)  i Dani López Pinedo (4 aturades) porters, Balasz Sziranyi, Felipe Perrone (2), Alberto Munarriz, Albert Español (5, 1 de p.), Marc Minguell (1),  Joshua Monpeat, Gonzalo Óscar Echenique (1), Nemanja Ubovic, Fran Fernández (1), Rubén de Lera, Marko Petkovic i Mario Lloret. 11 gols de 27 xuts. 14 atacs sense xut. 10 exclusions i un penal en contra.
PARCIALS: 0-2, 3-3, 3-4, 1-2