La Sirena supera el "Medi" amb solvència

L'equip local ha trencat bé la forta defensa de l'equip de Sants

L'equip del CN Mataró La Sirena ha guanyat amb solvència per 10-4 un dels tercers classificats de la lliga, el Mediterrani, i d'aquesta manera, aprofitant que l'altre tercer, el Sant Andreu, també ha perdut, amplia fins a 12 punts l'avantatge sobre aquests dos equips i pràcticament assegura el segon lloc de la fase regular.

Mataro-el medi

El partit d'avui ha començat, com sempre que es juga contra aquest rival, amb una agressiva defensa pressionant del "Medi" que dificultava molt el joc d'atac de les jugadores del Centre que en tot el primer quart, han tingut poques opcions de xut i només han pogut perforar una vegada la porteria visitant, gràcies a una gran vaselina de Ciara Gibson des de molt lluny. Per sort a l'altre costat Jade Smith estava excel·lent (com ho ha estat durant tot el partit arribant fins a 14 aturades) i a més tenia l'ajut dels pals on el "Medi" ha estavellat fins a 9 xuts, i així el primer tram s'ha tancat amb un escanyolit 1-0.

Al segon quart l'equip local ha trobat ràpidament el forat, amb un gol de Graupera en una contra, i un altre de vaselina de Chloe Wilcox. Però l'equip que prepara Pepe Alcàzar no es rendeix fàcilment i ha reaccionat amb dos gols en un minut tornant-se a ficar de ple al partit. Ja prop del descans Carla Graupera, aprofitant una jugada de superioritat, ha ampliat l'avantatge.

Mataro-el mediMataró-Moscardó

Als dos primers atacs de la represa, Ona Meseguer, en una superioritat i una contra, ha fet pujar ja la diferència fins als quatre gols. L'arbitratge collava força a La Sirena (11 expulsions al llarg del partit) i la mateixa Ona de seguida ha vist la tercera exclusió quedant fora del partit, però tot i això un gol de Wilcox aprofitant un desconcert defensiu del rival ha servit pràcticament per sentenciar el matx, ja que arrab d'aquest gol ha vist la vermella Laura Vicente, la màxima golejadora del "Medi" que avui ha quedat inèdita.

En el darrer quart l'equip mataroní ja ha allargat els atacs, limitant-se a conservar la diferència, i en el tram final dos penals provocats per Marta Bach i transformats per Clara Cambray han servit per ampliar-la fins al 10-4 final.

CN MATARÓ LA SIRENA- CE MEDITERRANI 10-4

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (3), Carla Graupera (2), Mar Llisterri, Alba Bonamusa, Laia Rigau, Clara Cambray (2 de p.), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Zoila Quesada, Anna Samsó, Ona Meseguer (2).
CE MEDITERRANI: Cristina Pérez, Vicente, Gual (1), Panicello, Gorria, Ardanuy, Bargalló, Hopkins, Vilanova (2), Crespi (1), Tohà.
PARCIALS: 1-0, 3-2, 3-0, 3-2.