La Sirena guanya amb més complicacions de les esperades

El femení del CN Mataró supera 10-4 La Latina de Madrid en un partit poc vistós de les locals

Mataró-la latinaEl CN Mataró La Sirena va guanyar 10-4 a la Latina de Madrid en un partit que es va disputar a la piscina del Sorrall. Les mataronines van guanyar, amb més complicacions de les esperades, a les madrilenyes i ben entrat el darrer quart el resultat era només de 6-4. A partir del segon quart La Sirena va engegar motors i va sumar un triomf que consolida l’equip en segona posició, mentre que les visitants continuen una jornada més a la part baixa de la taula.

El començament de partit de les noies de Florin Bonca va ser força imprecís, amb moltes errades en les passades i en els xuts que va fer que el primer parcial acabés amb un inaudit (0-0), un resultat molt poc habitual en el waterpolo femení. Però a partir del segon quart i amb les directrius donades per des de la banqueta, les mataronines van aconseguir dos gols d’avantatge amb els que van arribar a la mitja part (2-0).

Mataró-la latina

A la segona part les locals van sortir amb ganes d’encarrilar la victòria i amb un parcial de 4-2 arribaven al darrer quart amb un clar 6-2 a favor. Però les madrilenyes no van tirar la tovallola i aprofitant els dubtes en atac de les de casa, es van posar a només dos gols (6-4) a l’inici del quart període. Al final l’equip va reaccionar i gràcies a l’encert de cara a porteria de Clara Cambray, va aconseguir un parcial de 4-0 que va certificar la victòria del CN Mataró La Sirena, un triomf molt més patit de l’esperat

CN MATARÓ LA SIRENA - CN LA LATINA 10-4

LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox(1), Carla Graupera, Mar Llisterri, Alba Bonamusa (1), Laia Rigau, Clara Cambray(4), Ciara Gibson(3), Marta Bach, Zoila Quesada, Anna Samsó, Ona Meseguer(1), Mireia Neddermann
PARCIALS: 0-0, 2-0, 4-2, 4-2.