El CNM La Sirena guanya còmodament a Terrassa

L'equip egarenc només va resistir el primer quart

L'equip femení de waterpolo del CN Mataró La Sirena va solucionar sense massa dificultats el problema que suposava la visita a la piscina del CN Terrassa, i va obtenir els tres punts amb una còmoda victòria per 6-12.

L'equip egarenc, com era d'esperar, va resistir força bé durant el primer quart en que va aconseguir foradar la defensa mataronina (2-3). Però en el segon quart l'equip de Florin Bonca va tancar millor els espais i amb bons atacs va fer un parcial de 0-3 que ja va obrir el marcador fins a una diferència de 4 gols, reduïts a 3 al descans (3-6).

Mataro-Hospitalet

A la represa l'equip de La Sirena va anar treballant bé les seves accions i el marcador es va doblar fins el 6-12 final, destacant la bona actuació d'una de les més joves de l'equip com és Clara Cambray que va marcar 4 gols, igualant en aquest aspecte amb la local Gemma Pané, que és una de les màximes golejadores del campionat.

CN TERRASSA - CN MATARÓ LA SIRENA 6-12

CN TERRASSA: Copado, Pané (4), A.Roldan, Cuesta, Cifuentes, Cantero, Eugènie Pirat (1), Palomares, Casasayas, Leiton, Sànchez (1), R.Roldan, Almirall.
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox, Carla Graupera (1), Mar Llisterri (1), Alba Bonamusa, Laia Rigau, Ciara Gibson (3), Clara Cambray (4), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Júlia Valera, Ona Meseguer (2).
PARCIALS: 2-3, 1-3, 1-2, 2-4.