EL CNM La Sirena és aixafat a la final de Copa pel Sabadell

L'equip mataroní aconsegueix de tota manera un meritori subcampionat, el segon de la seva història

El CN Mataró La Sirena no ha pogut fer res a la final davant el potentíssim CN Sabadell i ha acabat sucumbint per un claríssim 3-15, però fent-se amb un meritori subcampionat que assolei per segona vegada a la seva història després del de la temporada 2009-10 aconseguit a Alcorcón davant del mateix Sabadell perdent per 4-10. A tota la resta d'edicions l'equip del Centre havia caigut a quarts de final.

El partit que, a més, es jugava a la piscina de l'equip sabadellenc, a Can Llong, ja se sabia que seria molt complicat i ha estat marcat per la clara superioritat del campió d'Europa i perquè l'equip mataroní s'ha mostrat negat davant de porteria, amb moltíssims xuts als pals, i possiblement acusant més que el seu rival l'esforç fet el dia abans a semifinals quan va superar el CN Sant Andreu.
Després d'un primer parcial força igualat, amb final d'1-3 (l'equip mataroní jugava com a local), al segon l'equip sabadellenc s'ha mostrat letal i amb un 0-5 ha deixat sentenciat el matx i després, sense afluixar mai, s'ha exhibit davant la seva afició.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN SABADELL 3-15

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox, Carla Graupera, Mar Llisterri, Alba Bonamusa, Clara Cambray, Marta Bach, Ciara Gibson (3), Zoila Quesada, Ona Meseguer, Anna Samsó i Laia Rigau.
CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz (1), Anni Espar, Noélia Mora, Gabriela Szucs (1), Jenifer Pareja (4), Marina Cordobés, Maica Garcia (4), Pili Peña, Melisa Seideman (3), Olga Domènech, Judith Forca (2), Cristina Terrado.
PARCIALS: 1-3, 0-5, 1-5, 1-2.

Mataró-Sabadell