El CNM La Sirena es classifica per a la final als penals

El partit de semifinals de la Copa de la Reina davant el Sant Andreu havia acabat amb empat a 8 gols

L'equip del Centre Natació Mataró La Sirena s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina després de superar, a la tanda de penals, el CN Sant Andreu, i quasi amb tota probabilitat demà s'enfrontarà al CN Sabadell a la final que es jugarà a Can Llong a Sabadell demà a les 12 del migdia.

El partit d'avui ha estat molt emocionant amb moltes alternatives al marcador, amb avantatge per a tots dos equips. Ja dintre el tercer quart l'equip de Florin Bonca ha agafat dos gols d'avantatge (5-7), però l'equip andreuenc ha reaccionat i s'ha posat un gol amunt (8-7), ja dintre del darrer quart, i ha obligat a un darrer esforç mataroní per igualar gràcies a un gol de Mar Llisterri.

Després a la tanda decisiva de penals hi ha hagut també empat a 4 a la primera ronda, i a la de u per u, primer Jade Smith ha aturat el llançament d'Helena Lloret i després Ciara Gibson no ha fallat donant el passi a la final al seu equip.

CN SANT ANDREU - CN MATARÓ LASIRENA 12-13

CN SANT ANDREU: Gazulla, Lloret (3), Orozco (3), Díaz, Espinar (1), Casasayas, Castellà (3), Alvaro, Recio (2), Espasa.
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (2), Mar Llisterri (2), Carla Graupera (2), Laia Rigau, Marta Bach (2), Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Zoila Quesada i Ona Meseguer (2).
PARCIALS: 2-2, 3-3, 1-2, 2-1, 4-5 (penals).