La Sirena guanya sense massa problemes

El Moscardó madrileny ha resistit una mica més d'un quart

L'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena s'ha retrobat amb el triomf, com era ja d'esperar, davant el Moscardó madrileny, un bon equip però que ara mateix està lluny del que pot oferir l'equip de Florin Bonca, i que ha acabat sucumbint per 12-4.

Mataró-Moscardó

De tota manera l'equip madrileny ha resistit fins avançat el segon quart. La seva defensa, amb una bona portera com Patricia Herrera al darrere, aturava bé els atacs locals, i s'han col·locat amb 3-2 al marcador. Però a partir d'aquí ha començat a funcionar la connexió amb Carla Graupera, esplèndida avui amb 5 gols, i també Ona Meseguer trobava el forat des de fora i amb un parcial de 5-0, La Sirena ha fet pujar el 7-2 al marcador, només començar el tercer quart i pràcticament el partit ha quedat decidit. Fins al final la diferència ha anat augmentant, perquè la defensa local s'ha mostrat molt forta amb Jade Smith molt bé sota pals i només ha encaixat dos gols en més de vint minuts.

CN MATARÓ LA SIRENA- MOSCARDÓ MADRID 12-4

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox, Carla Graupera (5), Mar Llisterri, Lisa Gibson, Laia Rigau, Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Alba Bonamusa i Ona Meseguer (4).
MOSCARDÓ: Herrera, Mota (1), Espinosa, Bautista, Moraleda (1), Abad, Gonzàlez (1), Martín, Pastor, Laura López (1), Sabugal.
PARCIALS: 2-0, 4-2, 3-1, 3-1.