El Quadis obté un important triomf a Sants

El "Medi", quart classificat de la lliga, no ha pogut trencar la bona ratxa de l'equip mataroní que es manté segon

Estrany amb LaloEl CN Mataró Quadis, a diferència del que havia passat les dues darreres temporades, ha aconseguit avui al migdia un gran triomf a la piscina Josep Vallès del barri de Sants a Barcelona, en un matx amb moltes alternatives i on l'equip de Beto Fernàndez ha aconseguit tres punts importants per mantenir el segon lloc i quasi assegurar la tercera posició al final de la lliga.

El partit ha començat amb un gol ràpid de l'equip local, però el Quadis s'ha anat centrant en defensa i ha arribat la rèplica en atac a càrrec d'Svilen Piralkov amb dos gols, el primer de penal, acabant el primer quart amb avantatge. Més intens ha estat el segon quart, amb el "Medi" empatant de seguida i apretant molt sobre els potents llançadors del Quadis. Això ha deixat espais perquè Fran Sànchez i Edu Mínguez aconseguissin marcar per tal que el Centre pogués agafar dos gols d'avantatge. Però l'equip de Sants a casa seva no es rendeix fàcilment i amb dos gols ràpids ha tornat a igualar el marcador, una igualtat que s'ha mantingut fins als darrers segons del segon quart en que Pau Schnizler ha aprofitat una contra per avançar novament el Quadis.

Aturada porter Diakonow

A la represa Pol Barbena ha marcat un gran gol en jugada d'home de més i ha tornat a donar dos gols d'avantatge als mataronins, però una altra jugada d'home de més (els àrbitres han posat el llistó molt baix) ha servit ara perquè els locals reduïssin novament. El matx encara ha crescut en intensitat i un penal sobre el boia Edu Mínguez ha estat transformat per Piralkov i, després d'un altra aturada de Diakonow, com sempre decisiu sota pals, el mateix Svilen Piralkov ha posat el màxim avantatge (5-8), reduït abans del final del tercer quart per Dani Gonzàlez.
Dos gols de Pere Estrany, fins aleshores molt ben marcat, ha augmentat la diferència als quatre gols (6-10) deixant quasi decidit el partit. Però novament el "Medi" ha reaccionat en menys d'un minut (8-10). I encara ha hagut d'aparèixer "Eski" Diakonow aturant una contra i del possible 9-10 s'ha passat al 8-11 amb un gol de Fran Sànchez, que ha deixat decidit el partit, tot i els esforços finals del "Medi", que ha demostrat que mai es rendeix i encara ha fet patir el Quadis en els darrers instants, havent d'aguantar la pilota en el darrer atac sense arriscar.

CE MEDITERRANI- CN MATARÓ QUADIS 10-11

CE MEDITERRANI: Tébar, Ferrer, Aguirán (1), Daniel Gonzàlez (2), Carabí (2), Cvetkovic, Santiveri (1), Al Dughther, Dalmau, Hodaly, Guillem Garcia (1), Yàñez (3).
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Fran Sànchez (2), Marc  Corbalán, Svilen Piralkov (4, 2 de p.), Eduy Mínguez (1), Pol Barbena (1), Pau Bach, Víctor Fernàndez, Pere Estrany (2), Pau Schnizler (1), Pau Bernabé.
PARCIALS: 1-2, 3-3, 2-3, 4-3