El Quadis passa per sobre del Sabadell i es manté segon

Un magnífic primer quart (5-0) encarrila un partit plàcid

Aturada porter Diakonow

Un espectacular primer quart dels homes de Beto Fernàndez ha deixat el partit gairebé encarrilat pel CN Mataró Quadis contra un Sabadell molt desdibuixat. El primer parcial, de 5 a 0 ho diu tot. Al segon quart els mataronins han acabat de sentenciar el partit mantenint el domini i marxant al descans amb un clar 9 a 2 que deixava inclús cert marge d'error, per poder fer proves i rotacions.

Estrany amb Lalo

Als dos darrers quarts l'eficàcia ofensiva dels locals ha baixat, però els jugadors del Sabadell seguien topant una i altra vegada amb el porter Diakonow que continua en estat de gràcia. Als darrers minuts fins i tot ha pogut entrar el jove porter Marc Pannon que ha fet tres aturades de mèrit contra uns vallesans, dirigits pel campió olímpic "Chava" Gómez, que han acabat una mica enfonsats.

CN Mataró Quadis 12 - 4 CN Sabadell

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Albert Merino, Fran Sánchez (2), Marc Corbalán, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez (2), Pol Barbena, Pau Bach (1), Victor Fernández, Pere Estrany (4), Pau Schnizler (1), Pau Bernabé, Marc Pannon

PARCIALS: 5-0, 4- 2, descans; 1-1, 2-1