La Sirena topa amb l'escull de Sant Andreu

El tercer classificat ha superat clarament l'equip mataroní (12-7)

L'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena ha caigut derrotat, de forma clara, a la piscina Pere Serrat, davant del CN Sant Andreu, per 12-7, a la primera jornada de la segona volta, i d'aquesta manera veu retallada la diferència que tenia respecte del tercer classificat.

Ja se sabia que el partit seria complicat. Va costar entre setmana guanyar a Rubí i l'equip andreuenc era netament superior al rubinenc i per tant se sabia que s'hauria de jugar molt bé per guanyar. I l'equip local, molt motivat, ha estat superior, sobretot en el tram decisiu del partit. Fins al descans, i fins avançat el tercer quart, el marcador s'ha mantingut igualat (7-6), però un parcial de 3-0 ha deixat el matx gairebé sentenciat, per a un equip on ha destacat l'ex-jugadora del Centre Helena Lloret, màxima golejadora del partit amb 5 gols.

CN SANT ANDREU - CN MATARÓ LA SIRENA 12-7

CN SANT ANDREU: Gazulla, Roca, Lloret (5, 2 de p.), Orozco (1), Díaz (1), Espinar, Casasayas (1), Castellà (1), Alvaro, Recio (2 de p.), Espasa (1), Garcia.
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox, Carla Graupera, Mar Llisterri, Lisa Gibson (3), Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach, Zoila Quesada (1), Ona Meseguer (1).
PARCIALS: 4-3, 2-2, 3-1, 3-1.