El Quadis supera el Canoe i es manté en segon lloc

L'equip mataroní ha anat desgastant l'equip madrileny que ha acabat entregat

El CN Mataró Quadis ha superat amb solvència el Real Canoe madrileny, que ha caigut per desena vegada consecutiva aquí a Mataró, després d'un partit que l'equip local ha controlat amb força solvència, i d'aquesta manera es manté en el segon lloc de la taula de la Divisió d'Honor de waterpolo.
El Canoe s'ha mostrat molt intens en defensa a l'inici del partit i a més s'ha avançat amb un gol de Barroso, el seu màxim golejador, però ràpidament ha arribat la rèplica d'Svilen Piralkov que, amb un gol de penal i un altre en jugada d'home de més, ha posat l'equip local per davant. Un altre gol de l'equip madrileny ha estat respost per un inspirat Piralkov per tornar a avançar el Quadis.
A l'inici del segon quart Edu Mínguez ha aprofitat una altra jugada d'home de més per augmentar l'avantatge, però l'equip madrileny ha mantingut una bona intensitat defensiva i amb una transició ràpida ha posat el 4-3 quan no faltava massa per arribar a l'equador del partit, però l'equip del Centre encara ha tingut temps perquè Estrany, amb un xutàs impressionant, que ha entrat per tot l'escaire, tornés a posar els dos gols d'avantatge a 7 segons del descans.
A la represa Piralkov de penal ha ampliat l'avantatge i poc després Estrany hagués pogut trencar totalment el partit, però un llançament seu de penal ha anat fora i del possible 7-3 s'ha passat en un moment al 6-5 ja que el Canoe ha aprofitat bé dues jugades d'home de més. Estrany, s'ha refet de l'errada del penal i amb un altre xutàs ha posat el 7-5 abans que acabés el tercer quart.
I en el darrer el Quadis, que havia anat desgastant el seu rival, s'ha imposat clarament amb una defensa molt forta i un Diakonov immens sota pals (16 aturades al llarg del partit). En atac Piralkov ha fet dos gols més i Fran Sànchez ha culminat una jugada de superioritat per posar el 10-5. Encara el Quadis ha fet una altra jugada combinativa espectacular que ha acabat al pal, abans que l'equip visitant reduís fins al definitiu 10-6.

Mataró-Canoe

CN MATARÓ QUADIS- REAL CANOE MADRID 10-6

CN MATARÓ QUADIS: Michael Diakonov (16 aturades), Albert Merino, Fran Sànchez (1), Marc  Corbalán, Svilen Piralkov (6, 2 de p.), Edu Mínguez (1), Pol Barbena, Pau Bach, Víctor Fernàndez, Pere Estrany (2), Pau Schnizler, Pau Bernabé i Marc Pannon. 10 gols de 24 xuts en 37 atacs. 9 exclusions. 3 de 5 en home de més.
REAL CANOE: Lorrio (5 aturades), Barba, Fernàndez (1), Navajas (1), Abad, Carpena, Barroso (1), Romero (2), Gutiérrez, Pavón, Mario Garcia (1), Patiño i Alcón. 6 gols de 32 xuts en 41 atacs. 5 exclusions i 3 penals. 2 de 9 en home de més.
PARCIALS: 3-2, 2-1, 2-2, 3-1