La Sirena pateix per guanyar a Rubí

L'equip revelació de la temporada anava per davant dins del darrer quart

L'equip femení del CN Mataró La Sirena, que és el segon classificat de la Divisió d'Honor, va patir de valent per aconseguir la victòria a la piscina de l'equip revelació de la temporada, que és el CN Rubí.

L'equip local que està fent una molt bona campanya va plantar cara en tot moment. Al segon quart l'equip de La Sirena va posar-se tres gols amunt (3-6), però quan pensava que tot estava encarrilat va veure com en un tres i no res les rubinenques igualaven a 6, i depsrés van estar a punt de donar la sorpresa ja que dintre del darrer quart estaven dominant per 9-8 i va obligar a un gran esforç de l'equip mataroní augmentant la seva concentració en defensa i afinant bé les opcions d'atac per aconseguir el triomf per 10-11.

CN RUBÍ- CN MATARÓ LA SIRENA 10-11

CN RUBÍ: Vila, A. Sampons, D. Gerschovsky, G. Gerschovsky, Abellán (1), Irene Gonzàlez (4), Ortiz (2), Escoda (1), G. Sampons, Estalella, Triviño (2).
CN MATARÓ: Jade Smith, Chloe Wilcox (3), Carla Graupera (1), Mar LListerri, Lisa Gibson (2), Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach, Ona Meseguer (2), Zoila Quesada (1).
PARCIALS: 2-4, 4-3, 2-1, 2-3