El Quadis guanya amb facilitat i ja és segon

L'Helios, el penúltim de la lliga, no ha estat rival de consideració

El CN Mataró Quadis no ha tingut cap mena de problema per guanyar el partit de la primera jornada de la segona volta de la Divisió d'Honor de waterpolo que ha disputat avui a la tarda a la piscina de l'Helios a Saragossa.

L'equip de Beto Fernàndez, que a la primera jornada del campionat ja havia guanyat els aragonesos per 20-5, ha sortit ben ficat en el partit per evitar que l'Helios intentés donar la sorpresa i amb un parcial inicial de 1-6 ja ha deixat les coses clares. Després un 0-2 al segon quart ja ha pujat la diferència al descans a 7 gols, que després han anat oscil·lant entre els 6 i els 8, per acabar el partit en 8-15, en dues parts en què han pogut debutar un parell de jugadors més de la base.

HELIOS ZARAGOZA - CN MATARÓ QUADIS 8-15

HELIOS: V.Gil, P.Garcia, F. Gil (1), Small (2), Navarrete, A.Garcia (1), Ortega (2), Gamón, López, Brown, Peiró (2), Garriga i Villarte.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Albert Merino, Fran Sànchez (1), Marc Corbalán (1), Svilen Piralkov (5), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach (2), Víctor Fernàndez, Pere Estrany (4), Pau Schnizler, Pau Bernabé (1) i Pau Pannon.
PARCIALS: 1-6, 0-2, 4-4, 3-3.