El Sabadell no dóna opció a La Sirena

L'equip vallesà va trencar el partit abans del descans (8-2)

L'equip femení del CN Mataró La Sirena va patir la primera derrota de la lliga en el darrer partit de la primera volta jugat a Sabadell, on l'equip local, el totpoderós equip vallesà, campió d'Europa, no va donar opció a la sorpresa i des del primer moment van voler sentenciar el partit i ho van fer amb dos parcials de 4-1 que al descans ho deixaren vist per a sentència.

Mataró-Sabadell

L'atac mataroní es va estavellar quasi sempre contra una defensa local molt ferma i contra la que és la millor portera del món, Laura Ester, que va tenir una molt bona actuació.
Només en el tercer quart l'equip de La Sirena va poder plantar cara, aprofitant un cert relaxament sabadellenc, marcant 5 gols, però en el darrer novament el Sabadell va tancar la seva defensa i va acabar guanyant còmodament el partit.

Evidentment, tot i la derrota, el CNM La Sirena es manté a la segona plaça de la lliga, amb còmode avantatge sobre el tercer.

CN SABADELL - CN MATARÓ LA SIRENA 16-7

CN SABADELL: Laura Ester, Ortiz, Ani Espar (2), Mora, Szucs (3), Pareja (6), Cordobés, Maica Garcia, Abellán, Seideman (2), Domènech (1), Forca (2), Terrado.
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (2), Carla Graupera, Mar Llisterri, Lisa Gibson, Laia Rigau, Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach, Zoila Quesada, Júlia Valera, Ona Meseguer (2).
PARCIALS: 4-1, 4-1, 6-5, 2-0