El Quadis torna amb tres punts de Pamplona

Ha superat el WP Navarra gràcies a un inici espectacular

El Centre Natació Mataró Quadis torna de Pamplona amb tres punts molt importants que mantenen l'equip de Beto Fernàndez en el tercer lloc de la taula, i ja amb 7 punts d'avantatge sobre el quart classificat, el Sabadell, que ha perdut a la piscina del líder.

Ha estat aquesta la segona victòria de l'equip mataroní a la piscina del CD Amaya en els sis partits que ha jugat allà corresponents a la Divisió d'Honor. Sempre ha estat un escull complicat, però en aquesta ocasió el Quadis ha sabut aconseguir la victòria tot i que en el darrer quart s'ha patit una mica.

Mataró-barceloneta

Sobretot el triomf s'ha basat en un inici sensacional, ja que el primer quart, amb un gran eficàcia en els llançaments (4 gols de 5 intents) l'equip mataroní l'ha tancat amb un 1-4 favorable. A partir d'allà hi ha hagut durant segon i tercer quart un intercanvi de gols, fins que al darrer quart els navarresos han posat una mica la por al cos al quadre mataroní, ja que amb dos gols han reduït fins a la mínima diferència (6-7) que a falta de 22 segons per al final ha trencat Svilen Piralkov amb el gol que ha donat la tranquil·litat.

WP NAVARRA - CN MATARÓ QUADIS 6-8

WP NAVARRA: Slade, Aitor Rodríguez (1), Gamboa, Esteban (1), Jaime Arriazu (1), Munarriz, Felipe Arriazu (1), Julen Artola (1), Julián Garcia (1), Lawrence.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Albert Merino, Fran Sànchez (1), Marc Corbalán, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez (1), Pol Barbena, Pau Bach (1), Víctor Fernàndez, Pere Estrany (3), Pau Schnizler.
PARCIALS: 1-4, 2-2, 1-1, 2-1