El Quadis acaba la primera volta a Pamplona

Els mataronins visiten la piscina d'un WP Navarra que encara té una remota opció de jugar la Copa del Rei

Mataro-Cn barcelonaEl Centre Natació Mataró Quadis acaba dissabte a les 18:30 hores la primera volta de la lliga a la piscina del WP Navarra. El conjunt mataroní buscarà la victòria a Pamplona per poder tancar la primera fase del campionat en tercera posició i amb un avantatge confortable de punts sobre el Sabadell que és quart i juga a la piscina del líder.

Els locals són novens i venen de perdre a Canoe un partit de vital importància per aconseguir una de les set places que donen accés a jugar la Copa del Rei que se celebrarà a la piscina del  CN Sant Andreu que serà l'equip amfitrió. Tot i això, els navarresos encara tenen una remota opció d'aconseguir el bitllet per la copa si guanyen i perd alguns dels tres equips que té per sobre. Recordar que el CN Mataró Quadis ja fa setmanes que té el passaport per jugar la Copa del Rei.

L'historial dels partits jugats a Pamplona pel Quadis és aquest:

2012-13  WP Navarra- CN Mataró Quadis  10-8
2011-12  WP Navarra- CN Mataró Quadis  11-11
2010-11  WP Navarra- CN Mataró Quadis  10-10
2009-10  WP Navarra- CN Mataró Quadis  2-8
2008-09  WP Navarra- CN Mataró Quadis  13-11

Com es pot veure no ha estat fàcil la piscina del WP Navarra ja que el CN Mataró Quadis només hi ha pogut guanyar en una ocasió, això sí encaixant el nombre més baix de gols que ha rebut mai a Divisió d'Honor amb només 2.