El Quadis ho soluciona després del descans

L'equip local ha sortit una mica relaxat davant el CN Barcelona

Està clar que l'històric Club Natació Barcelona (l'equip més llorejat amb 19 títols de lliga al llarg de la seva història), ja no és el que havia estat en temps passats, però avui ha plantat cara al Quadis, encara que ha hagut de cedir al final davant la superioritat local.
El Centre ha sortit una mica relaxat i, després d'acabar el primer quart amb avantatge de 2-1 (gols de Piralkov i Estrany), això s'ha notat especialment a l'inici del segon quart en el qual l'equip cenebista s'ha posat per davant (2-3). Ha empatat Piralkov, amb el seu segon gol, però els pals en què s'han estavellat molts llançaments, sobretot d'Edu Mínguez, han impedit que l'equip local arribés al descans amb avantatge.

Mataro-Cn barcelona
Després del descans, Piralkov ha tornat a avançar l'equip mataroní, poc després Flores ha desaprofitat un penal favorable a l'equip visitant i tot seguit Estrany ha culminat una bona jugada col·lectiva per posar dos gols d'avantatge (5-3). El partit s'ha trencat una mica, però el marcador no s'ha mogut gràcies a les bones intervencions dels dos porters, sobretot d'un inconmensurable Diakonov que posat el candau a la porteria mataronina.Mataro-Cn barcelona
I al darrer quart, amb la defensa del Quadis molt ferma, s'ha acabat de sentenciar el partit amb gols de Fran Sànchez, Marc Corbalan i Pau Bach.

CN MATARÓ QUADIS - CN BARCELONA 8-4

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Fran Sànchez (1), Marc Corbalan (1), Svilen Piralkov (3), Edu Minguez, Pol Barbena, Pau Bach (1) , Víctor Fernàndez, Pere Estrany (2), Pau Schnizler, Albert Merino.
CN BARCELONA: Expòsito, Segurana (1), Tardío, Cànovas, Gasulla (2), Serrano, Flores (1), Padilha, Bofill, del Toro.
PARCIALS: 2-1, 1-2, 2-0, 3-1