El Quadis rep el CN Barcelona per refermar-se en tercer lloc

El partit es jugarà a les 12:45 hores i tot seguit jugaran les noies del CNM La Sirena que també jugara diumenge a casa

Mataró-BarcelonetaL’equip masculí del CN Mataró Quadis està situat a la tercera posició de la taula classificatòria amb 20 punts, dos per sota del Terrassa, i amb un marge de 4 sobre el quart classificat.  El Quadis, que ja té la classificació per a la Copa del Rei assegurada, té fixat l’objectiu d’entrar en els “play-off”, que aquesta temporada només jugaran els quatre primers classificats, i de moment està en el bon camí. Cal aquest dissabte a les 12:45 hores refrendar el bon moment que vivia l’equip a finals del 2013 i superar el Club Natació Barcelona que no és el d’altres temporades i que està a la zona baixa en 10è lloc amb només 6 punts.

L’equip cenebista, en altres temps el més llorejat del waterpolo estatal i català, i que sempre havia guanyat a Mataró, ja ha caigut derrotat les dues darreres temporades (7-5 la passada i 12-4 l’anterior) i no sembla que ara hagi de canviar aquesta darrera trajectòria. Després a la tarda s’haurà de posar atenció en el que passi a la piscina Sant Jordi en el duel més interessant de la jornada entre Catalunya i Terrassa, ja que una ensopegada egarenca podria permetre pujar fins el segon lloc.

Doble compromís per al CN Mataró La Sirena

L’equip femení del CN Mataró La Sirena afronta aquest cap de setmana un doble compromís a la seva piscina, però que no li ha de suposar cap problema ja que rep els dos darrers classificats: el dissabte a les 14:30 hores a  l’Hospitalet (penúltim classificat) i el diumenge a la mateixa hora el WP Navarra (que és el cuer impuntuat encara). Semblen bones pedre de toc perquè pugui jugar tothom i per anar agafant la forma després de l’aturada nadalenca. El següent compromís no serà fins el 25 de gener i en aquella data La Sirena visitarà el totpoderós CN Sabadell.