La Sirena trenca el partit a Sevilla en el darrer quart

El Dos Hermanas ha posat complicat un partit en el que ha reaparegut Roser Tarragó

El CN Mataró La Sirena ha aconseguit una treballada victòria a la piscina del Dos Hermanas sevillà, en un partit que ha estat molt més igualat del que sembla dir el 8-13 final.

130518 wa mataro-moscardó

A l'equip mataroní ha reaparegut Roser Tarragó que, aprofitant les vacances, ha tornat dels Estats Units i com que té fitxa amb l'equip mataroní ha aprofitat per reforçar l'equip. Tot i això, i la bona actuació de les altres internacionals Ona Meseguer i Marta Bach i també de Ciara Gibson, ha costat molt doblegar la defensa de l'equip andalús, que compta amb dues jugadores nord-americanes, una cubana, i amb la internacional espanyola Lorena Miranda, i que ha fet un molt bon partit per intentar donar la sorpresa.

Mataró-Terrassa

I fins ben avançat el matx el marcador ha estat igualat (6-6 a poc d'acabar el tercer quart), però per sort en el tram final s'ha imposat la qualitat de l'equip de Florin Bonca i amb un 0-6 ha solucionat el partit i els tres punts han vingut cap a Mataró.

DOS HERMANAS - CN MATARÓ LA SIRENA 8-13

DOS HERMANAS: De la Torre, Ochsner (1), Xènia Sànchez (3), Salguero (2), Díaz, Carmona (1), Miranda, Frometa, Dogson (1), Calvo.
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Roser Tarragó (2), Carla Graupera, Mar Llisterri (2), Lisa Gibson, Laia Rigau, Ciara Gibson (3), Clara Cambray, Marta Bach (2), Zoila Quesada, Ona Meseguer (4), Mireia Nedderman.
PARCIALS: 2-3, 2-3, 2-1, 2-6.