El Quadis i el Terrassa signen taules

En un partit molt travat l'equip local ha remuntat dos gols de desavantatge al darrer quart

Partit molt intens el que s'ha viscut avui al migdia al complex Joan Serra i en el qual el Quadis només ha pogut empatar davant el CN Terrassa i això ha impedit que li poguessin prendre la segona plaça, que mantenen una setmana més els egarencs, mentre el Quadis conserva el tercer lloc.
Com sol passar entre aquests dos equips (recordem el 4-5 de la temporada passada en aquest mateix escenari i també el 4-5 en el partit jugat a Terrassa) ha estat un partit molt defensiu, molt travat i amb extraordinària actuació dels dos porters, Michal Diakonov per part local i l'internacional Iñaki Aguilar per part visitant.

Wa Mataro-Terrassa

El Quadis ha començat molt bé, ha sorprès l'equip egarenc i, després de tres atacs, ja dominava per 2-0, amb gols de Piralkov de xut llunyà i d'Estrany de contraatac. El Terrassa no aconseguia ni xutar davant la bona defensa local, però ja cap al final ha aconseguit reduir distàncies en jugada d'home de més.
Al segon quart l'equip visitant ha aprofitat dues jugades més d'home de més per avançar-se i ja prop del descans Estrany ha posat l'empat en un bon xut llunyà. Tot estava obert al descans…
Al tercer quart només hi ha hagut un gol, magnífic, d'Óscar Aguilar avançant-se a una sortida de Diakonov. El Quadis estava bloquejat en atac amb molta precipitació per part de Pere Estrany i Fran Sànchez en els xuts, mentre Piralkov estava totalment anul·lat pels marcatges rivals. I encara a l'inici del darrer quart el Terrassa s'ha avançat de dos gols, en aprofitar una altra jugada de superioritat. Però el Quadis aquesta temporada no dóna res per perdut i de seguida Fran Sànchez ha palmejat excel·lentment una jugada d'home de més reduint el resultat a un 4-5. Era el mateix resultat de la temporada passada, però avui no s'ha quedat així. Sergi Mora ha desaprofitat una gran oportunitat de sentenciar el matx, enviant un penal al travesser. El partit estava absolutament trencat, els porters es lluïen, però al final Fran Sànchez, amb un xutàs impressionant des de fora, ha col·locat el que ha estat definitiu 5-5 al marcador.

CN MATARÓ QUADIS - CN TERRASSA 5-5

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Magí Salvà, Fran Sànchez (2), Marc Corbalan, Svilen Piralkov (1), Edu Minguez, Pol Barbena, Pau Bach, Víctor Fernàndez, Pere Estrany (2), Pau Schnizler, Albert Merino, Marc Pannon. 5 gols de 25 xuts; 14 atacs sense xut, 7 exclusions i 1 penal.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra, Sergi Mora (1), Alarcón, Óscar Aguilar (2), Blànquez, Carrillo, Alcaide, Jordi Pérez, Ivan Gallego (2), Galeev, Pau Prieto. 5 gols de 23 xuts; 14 atacs sense xut, 9 exclusions.
PARCIALS: 2-1, 1-2; 0-1, 2-1