La Sirena guanya amb solvència a la piscina del "Medi"

L'equip mataroní ha obert el marcador en un gran segon quart

Avui al migdia, mentre el Quadis estava fent un extraordinari partit a la piscina Sant Sebastià davant el Barceloneta, l'equip femení del CN Mataró La Sirena també s'ha lluït a la piscina del Mediterrani a Sants, on ha aconseguit el triomf amb gran solvència per un clar 7-12, davant un rival que en els darrers partits semblava estar pujant molt de nivell.

Wa f Mataró-mediterrani

La primera part ha estat molt igualada, però en el segon quart l'equip de Florin Bonca ha marcat la diferència, amb gran defensa i bona resolució en atac, portant el marcador fins un 2-5 al descans. Després dins el tercer quart, la diferència ha pujat fins als cinc gols (3-8) i després les jugadores de La Sirena han sabut gestionar bé l'avantatge per arribar al final amb aquesta diferència de cinc gols que ha permès jugar amb tranquil·litat els instants finals.

MEDITERRANI - CN MATARÓ LA SIRENA 7-12

CE MEDITERRANI: Cristina Pérez, Vicente, Gual (1); Gorria (1), Ardanuy (1), Bargalló, Hopkins (1), Crespí (2), Toha (1) i Gonzàlez.
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (1), Carla Graupera, Mar Llisterri (1), Lisa Gibson (1), Laia Rigau, Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach (2), Zoila Quesada (1), Alba Bonamusa i Ona Meseguer (3).
PARCIALS: 2-2, 0-3, 3-4, 2-3.