El CNM La Sirena doblega el WP Zaragoza

L'equip local ha decidit el partit amb un parcial de 6-0 entre el final del segon quart i el principi del tercer

L'equip femení del CN Mataró La Sirena continua en la seva bona línia, sumant victòries una darrere l'altra, i enganxat al costat del CN Sabadell com a co-líder de la Divisió d'Honor de waterpolo.

El partit contra el WP Zaragoza era teòricament fàcil, però l'equip visitant ha complicat les coses fins ben avançat el segon quart, en què el marcador estava en un ajustat 5-4. A partir d'allà l'equip local ha començat a funcionar, amb Ciara Gibson sensacional amb 6 gols, i amb un parcial de 6-0 ha trencat el partit ja dins del tercer quart, quan han posat l'11-4 al marcador. Després relaxació fins al 13-7 final.

CN MATARÓ LA SIRENA - WP ZARAGOZA 13-7

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (2), Clara Graupera, Mar Llisterri (1), Lisa Gibson (1), Laia Rigau, Clara Cambray, Ciara Gibson (6), Marta Bach, Zoila Quesada, Alba Bonamusa, Ona Meseguer (3).
PARCIALS: 3-2, 4-2, 5-1, 1-2.