La Sirena guanya a Madrid i és colíder al costat del Sabadell

L'equip mataroní pateix, però guanya un partit molt britànic (8-10)

L'equip femení del CN Mataró La Sirena ha obtingut la seva quarta victòria en els quatre partits jugats de la Divisió d'Honor de waterpolo i d'aquesta manera es manté igualat a punts amb el CN Sabadell, el gran favorit de la competició, que és el líder per millor golaverage.

El partit jugat a Madrid davant La Latina no ha estat fàcil, però finalment la lluita entre britàniques (tres a cada equip, més Ciara Gibson al Centre, que també juga amb la selecció britànica) s'ha decantat per al costat mataroní que s'ha imposat per 8-10, gràcies sobretot a un gran segon quart (0-3 de parcial) i també a un altre 0-3 a l'inici del quart, que ha permès arribar al final amb certa tranquil·litat.

LA LATINA MADRID - CN MATARÓ LA SIRENA 8-10

LA LATINA: Bugallo, Míriam López- Escribano (1), Itziar Antón, Gonzàlez, Logan Fowler, Blanca Antón (3), Armelles (1), Drabble (1), Moya, Ciudad (2).
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (4), Mar Llisterri, Carla Craupera, Lisa Gibson (1), Laia Rigau, Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach, Zoila Quesada, Anna Samsó, Ona Meseguer (3).
PARCIALS: 3-2, 0-3, 1-1, 4-4.

 

Mataró-Terrassa