La Sirena es manté al costat del líder

Ha superat el CN Terrassa en un partit que s'ha trencat al segon quart

L'equip femení del CN Mataró La Sirena ha aconseguit, davant el Terrassa, la seva tercera victòria en tres partits i d'aquesta manera es manté al costat del CN Sabadell, tot i que amb un golaverage pitjor cosa que dóna el lideratge al gran favorit de la competició.

Mataró-Terrassa

El partit contra el Terrassa ha estat força disputat, tal com s'esperava, ja que l'equip egarenc s'ha reforçat aquesta temporada, i l'equip visitant fins i tot ha anat dominant a l'inici del segon quart (2-3). Aleshores l'equip de Florin Bonca ha començat a treure el millor del que pot donar, amb gran defensa i bons atacs, i amb un parcial de 4-0 ha obert el marcador al descans (6-3).

Després del descans la superioritat mataronina s'ha anat fent més patent com ho demostra el 6-1 conjunt dels dos darrers quarts.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN TERRASSA 11-4

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (2), Carla Graupera (1), Mar Llisterri (1), Lisa Gibson (3), Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach, Zoila Quesada (1), Júlia Valera, Ona Meseguer, Mireia Nedderman.
PARCIALS: 2-2, 4-1, 2-1, 4-0.