La Sirena vol continuar guanyant

El dissabte al migdia rep un Terrassa reforçat respecte la temporada passada

  • Divendres, 01 Novembre 2013 11:59

L'equip femení de waterpolo del Centre Natació Mataró La Sirena, igual que l'equip masculí, ha guanyat els dos primers partits de la Divisió d'Honor, a casa davant del Sant Andreu i a fora a la piscina del Moscardó a Madrid, en dos partits força competits però que l'equip de Florin Bonca va aconseguir guanyar amb solvència.

I el dissabte, a les 12:45 hores, rep al Complex Joan Serra del CN Mataró l'equip del CN Terrassa que encara està imbatut, després de guanyar el primer partit el Rubí i obtenir un empat molt meritori a la segona jornada a la piscina del CN Sant Andreu. L'equip egarenc s'ha reforçat amb la veterana portera internacional Anna Copado, que era precissment del Sant Andreu, i també té la francesa ex-mataronina Gigi Pirat i la que és la màxima golejadora del campionat Gemma Pané i que la temporada passada ja va estar entre les màximes anotadores.

De tota manera l'equip local és superior i ho ha de fer valer a la piscina, tal com ho ha fet en els darrers anys en que ha aconseguit tres victòries, la darrera per 15-7.

Dels altres partits destaca el Sabadell- Mediterrani, entre dos dels equips imbatuts, tot i que les locals siguin clares favorites. L'altre imbatut, el Dos Hermanas sevillà juga a la piscina de l'Hospitalet, equip nou a la categoria.

Final femenina