El Quadis guanya a Madrid i continua líder

L'equip mataroní ha guanyat amb solvència el Canoe gràcies a un gran tercer quart

El CN Mataró Quadis tenia un difícil compromís a la piscina madrilenya del Canoe, que quasi mai se li ha donat massa bé, però l'ha solventat amb una victòria clara per 8-12 i d'aquesta manera es permet el luxe de continuar a la primera posició de la taula pel seu millor golaverage.

Mataró-barceloneta

El matx, com s'esperava, ha estat dur i l'equip madrileny ha mantingut el marcador igualat fins el 5-5. L'equip mataroní marcava però sempre responia l'equip madrileny que de tota manera mai s'ha posat per davant.
I a partir del 5-5, ja en el tercer quart l'equip i inici del darrer, de Beto Fernàndez, amb els braços de Piralkov i Estrany ben afinats ha clavat un parcial de 0-5 que ha deixat l'equip local ensorrat i pràcticament el partit vist per a sentència.

CANOE MADRID - CN MATARÓ QUADIS 8-12

CANOE: Lorrio, Fernàndez, Acosta (2), Carpena, Barroso (2), Romero, Gutiérrez (1), A.Bustos (1), Mario Garcia (2) i JJ Bustos.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Àlex Codina, Fran Sànchez (2), Marc Corbalán (2), Svilen Piralkov (3), Edu Mínguez (1), Pol Barbena, Pau Bach, Víctor Fernàndez (1), Pere Estrany (3), Pau Schnizler.
PARCIALS: 1-1, 4-5, 0-4, 3-2.