El CN Mataró La Sirena també guanya el partit inicial

Un bon inici contra el Sant Andreu li ha donat un bon marge de tranquil·litat durant tot el partit

L'equip femení del CN Mataró La Sirena, després de la victòria del Quadis, no ha volgut ser menys i també ha començat bé el campionat superant en un partit molt més competit el CN Sant Andreu, que com sol ser habitual ha posat en problemes a l'equip mataroní amb la seva bona defensa, però ha acabat cedint per 8-4.

Mataro-Sant Andreu

El matx va començar amb l’equip de Florin Bonca molt centrat, sabedor del potencial andreuenc que tot i haver perdut a l’ara mataronina Ona Meseguer, ha fitxat a la també ex-mataronina Helena Lloret i a Marta Recio del Sabadell.
Amb un excel·lent treball defensiu i efectivitat en atac les locals van obrir amb el marcador amb un parcial de 3-0 i van aconseguir un bon marge de tranquil·litat per afrontar la resta del partit. L’equip andreuenc no es va rendir i va reduïr el desavantatge a dos gols al final del primer quart, però en el segon l’equip local ho va tornar a brodar (destacant Carla Graupera que fou la màxima golejadora) per posar-se 7-2 amb un altre parcial de 3-0. En els dos darrers quarts el joc va ser molt més travat i només van pujar dos gols, un per bàndol, al marcador

Mataro-Sant Andreu

CN MATARÓ LA SIRENA- CN SANT ANDREU 8-4

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (1),  Carla Graupera (3), Mar Llisterri, Lisa Gibson (1), Anna Samsó, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Zoila Quesada, Laia Rigau i Ona Meseguer (1).
CN SANT ANDREU: Lorente, Lloret, Garcia (1), Orozco (1), Espinar, Casasayas, Castellà, Alvaro, Recio (1), Espasa (1), Fajardo i Gazulla.
PARCIALS: 4-2, 3-1, 1-1, 0-0