Aquest cap de setmana comença la Divisió d’Honor de waterpolo

El CN Mataró hi juga per 22a temporada consecutiva en nois i per 9a en noies

Mataró-barcelonetaAquest cap de setmana comença la lliga de la Divisió d’Honor de waterpolo tant en categoria masculina com femenina, i ho fa un any més amb la doble presència dels equips del Centre Natació Mataró, amb el patrocini de Quadis pel que fa als nois, i estrenant el de La Sirena pel que fa a les noies. En el cas de l’equip masculí serà ja la 22a presència consecutiva a la màxima categoria i pel que fa a les noies serà la novena.
Sembla clar que hi ha dos favorits al títol molt clars, l’Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell, al qual sembla impossible, ara mateix, desbancar.

Pel que fa als dos equips nostres lluitaran per igualar les seves millors prestacions que fins ara són el quart lloc en masculins i el segon en femenines. Tots dos equips han patit canvis, però el fet d’haver jugat la final de la Copa Catalunya és un bon auguri de cara a la nova temporada estatal.

Divisió d’Honor Masculina
1a jornada
CNM QUADIS - Helios (Dissabte 12,45)
Barceloneta - Terrassa
Mediterrani - Navarra
Concepción - Sant Andreu
Catalunya - CN Barcelona
Sabadell - Canoe

Plantilla CN Mataró Quadis

Michal Diakonow (que arriba del Terrassa on ha estat 5 temporades) porter, Àlex Codina, Fran Sànchez, Marc Corbalan, Svilen Piralkov (arriba del Sabadell, on va fer 40 gols la passada temporada, després d’haver estat molts anys al Terrassa, on havia arribat a superar els 50 en una temporada, i que ja havia jugat al CN Mataró les temporades 2000-01 i 2001-02), Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach, Pere Estrany (també arriba del CN Sabadell, on ha fet 23 gols la passada temporada i abans havia estat al CN Barcelona on la temporada anterior en va fer 26), Pau Schnizler i Albert Merino. A més Marc Pannon, Joan Muñoz, tots dos porters, Magí Salvà, Pau Bernabé i Liam Gibson, que tindran fitxa del B. L’entrenador Beto Fernàndez i el segon Jordi Garcia, que ha deixat l’equip igual que un altre il·lustre com Albert “Pei” Garcia, a part dels tres hongaresos.

Divisió d’Honor Femenina
1a jornada
Sabadell - Moscardó
Mediterrani - Navarra
CNM LA SIRENA - Sant Andreu
(Dissabte a les 14,30h)
Zaragoza - Dos Hermanas
Hospitalet - La Latina
Terrassa - Rubí

Plantilla CN Mataró La Sirena

Jade Smith (portera de la selecció britànica) i Miriea Nedderman porteres, Chloe Wilcox, Carla Graupera, Mar Llisterri, Lisa Gibson (boia de la selecció britànica), Ciara Gibson, Marta Bach, Zoila Quesada, Ona Messeguer (ve del Sant Andreu on la temporada passada va fer 78 gols, sent la 5a màxima golejadora del campionat) i Mireia Castellà. A més Clara Cambray, Anna Samsó, Júlia Valera, Aina Bonamusa, Laia Rigau i Alba Bonamusa que són juvenils i també jugaran amb el juvenil del club. L’entrenador Florin Bonca. Segon, Elena Padilla. Les baixes han estat les de Roser Tarragó, Carla Rodríguez, Míriam López Escribano i Frankie Snell.