El Quadis i La Sirena juguen aquest diumenge la Final Catalana a casa

El Centre Natació Mataró acull aquest diumenge les dues finals catalanes. A les 11:30h el CN Sabadell-CNM La Sirena i a la 13h el Barceloneta - CNM Quadis

  • Dissabte, 05 Octubre 2013 21:15

Aquest diumenge el complex Joan Serra del CN Mataró es vestirà de gala per rebre les dues Finals de la Copa Catalunya. Primer obrirà el foc la final femenina (a les 11:30), després es farà un homenatge al waterpolo femení català i finalment serà el torn de la final masculina (13h), les dues finals amb presència dels equips del Centre Natació Mataró.

Cartell Copa Catalunya Waterpolo

Esperem que el temps respecti la cita esportiva i faciliti que els mataronins puguin baixar a la piscina del Centre Natació per animar els seus equips a les dues finals, donant suport tot buscant la sorpresa contra els vigents campions i clars favorits (Sabadell i Barceloneta). De moment, el temps ha respectat, i s'espera que durant la matinal de diumenge no serà diferent. No us ho perdeu!

HORARIS I RESULTATS DE PARTITS

DIVENDRES 4: Semifinals Femenines
16:30 CN Sabadell Astralpool 18-8 CN Sant Andreu
18:00 CN Mataró La Sirena 11-7 CE Mediterrani

DISSABTE 5: Semifinals Masculines
11:30 Terrassa 9-12 Barceloneta
13:00 CN Mataró Quadis 11-4 CN Barcelona

DIUMENGE 6: FINALS
11:30 Final femenina: CN Sabadell Astralpool - CN Mataró La Sirena
13:00 Final masculina: Atlètic Barceloneta - CN Mataró Quadis

L'Atlètic Barceloneta en nois i el CN Sabadell en noies són els favorits per emportar-se la Copa Catalunya i revalidar els títols aconseguits la temporada passada, però se les hauran de veure amb els dos equips amfitrioms que han passat a la final jugant grans partits.