El CNM La Sirena es classifica per a la final catalana

Ha derrotat el "Medi" per 11-7 i s'enfrontarà amb el potent Sabadell a la final de diumenge

L'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena de waterpolo ha derrotat per 11-7 el Mediterrani barceloní i d'aquesta manera s'ha classificat per jugar la final de la Copa Catalunya del diumenge a les 11:30 hores contra el potentíssim CN Sabadell que ha superat per 8-18 el CN Sant Andreu.

Wa f Mataró-mediterrani

El partit d'avui, com sol ser habitual en els que enfronten aquests dos rivals, ha començat amb una defensa visitant molt pressionant que dificultava molt els atacs mataronins, que només han pogut marcar dos gols al primer quart i tots dos en jugada de superioritat materialitzats per Chloe Wilcox i Mar Llisterri, però que han estat equilibrats per l'equip barceloní. Al segon quart la defensa local ha començat a funcionar de meravella, ben recolzada per les aturades de Jade Smith, i amb dos gols de Marta Bach, un en superioritat i un altre en xut exterior, un a la contra d'Ona Messeguer i un quart de Ciara Gibson de penal, s'ha fet un parcial de 4-1 que ha deixat el marcador en un 6-3, que semblava encarrilar bé el partit.

I el bon joc local ha tingut continuïtat a l'inici del tercer quart, amb dos gols magnífics de Lisa Gibson a la posició de boia. El 8-3 ja semblava massa perquè l'equip visitant pogués remuntar, i així ha estat. Els cinc gols s'han anat mantenint i fins i tot ampliant, amb gols de Wilcox de vaselina, de Cambray de bon xut exterior i de Wilcox de penal, que han fet pujat el 11-5 al marcador, que al tram final l'equip barceloní ha maquillat una mica, amb bones contres.

CN MATARÓ LA SIRENA- CE MEDITERRANI 11-7

CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (3, 1 de p.), Clara Graupera, Mar Llisterri (1), Lisa Gibson (2), Aina Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1 de p.), Marta Bach (2), Zoila Quesada, Anna Samsó i Ona Meseguer (1). 7 exclusions i 2 penals en contra. 2 gols de 8 en superioritats.
CE MEDITERRANI: Cristina Pérez, Laura Vicente (1 de p.), Anna Gual (1), J. Panicello, Teresa Gorria (2, 1 de p.), A. Ardanuy (1), M. Bargalló (1), E. Hopkins, M. Sanz, J.Hurtado, P. Crespi, C. Toha (1), A.Domínguez. 9 exclusions i 2 penals en contra. 2 gols de 6 en superioritats.
PARCIALS: 2-1, 4-1, 3-1, 2-3.