El Quadis a semifinals de la Copa Catalunya

Tot i perdre per 9-8 a Sabadell, ha fet valer els tres gols d'avantatge del partit d'anada del dimecres

El Centre Natació Mataró Quadis s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya que es disputaran el proper cap de setmana aquí a Mataró. Tot i perdre per 9-8 ha fet valer els tres gols d'avantatge del partit jugat a casa el dimecres per tirar endavant l'eliminatòria.

El matx jugat a Can Llong ha estat força controlat per l'equip mataroní que només ha patit alguna certa angoixa al segon quart quan els sabadellencs s'han posat 4-2, però ràpidament s'ha reaccionat i al descans el marcador ja estava igualat.

130928Wa_SabadellCNM

A partir d'aquí la defensa mataronina i la porteria han estat fermes i amb Svilen Piralkov i Edu Minguez encertats en atac, el marcador s'ha posat en un 5-7 que pràcticament ho deixava resolt. I així el punt d'honor dels locals només els ha pogut servir per obtenir la victòria en el matx.

Per tant el proper dissabte a les 11:30 hores el Quadis jugarà la semifinal, molt probablement contra el Club Natació Barcelona que al partit d'anada ja havia superat el Poblenou per 13-15.

CN SABADELL- CN MATARÓ QUADIS 9-8

CN.MATARÓ-QUADIS: Michael Diakonow, Àlex Codina, Fran Sànchez, Marc Corbalan, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez (2), Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Pere Estrany (1), Pau Schnizler (1), Albert Merino, Marc Pannon
PARCIALS: 3-2, 2-3, 2-2, 2-1