Victòria plàcida del CN Mataró La Sirena

El conjunt mataroní va guanyar 7 a 15 a la piscina del CN Rubí en el partit d'anada dels quarts de final de Copa Catalunya

Partit Mataró-SabadellEl Centre Natació Mataró la Sirena va encarrilar la seva classificació per a la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo, després de guanyar 7 a 15 al CN Rubí. Les mataronines, amb Florin Bonca a la banqueta, no van tenir problemes per derrotar al Rubí en el partit d’anada dels quarts de final. Aquest dissabte a les 12:45 hores La Sirena jugarà el partit de tornada que s’espera que sigui de pur tràmit.

Després dels resultats dels partits d’anada, el conjunt mataroní ja coneix pràcticament el seu rival a les semifinals que es disputaran a Mataró la setmana vinent. El rival de La Sirena serà el Mediterrani que va guanyar 3 a 21 a la piscina i que com les mataronines ja van sentenciar l’eliminatòria en el partit d’anada. El Sabadell ja té el bitllet per a les semifinals després de guanyar 0 a 40 al Santa Eulàlia, mentre que l’eliminatòria entre el Terrassa i el Sant Andreu està molt oberta després de l’empat a 11 gols del partit d’anada disputat a la piscina del CN Terrassa.