El Quadis posa la muralla a la segona part i derrota el Sabadell

L'equip mataroní havia arribat la descans amb desavantatge de 3-5 però ha remuntat fins el 8-5 final

El CN Mataró Quadis ha resolt bé el partit d'anada dels quarts de final de la Copa Catalunya i ha superat per 8-5 el CN Sabadell i d'aquesta manera pot afrontar el partit de tornada del dissabte amb certes garanties d'èxit per tal de poder jugar la setmana següent les semifinals aquí a Mataró.

El partit, en el qual s'aplicaven les normatives noves del reglament, a les quals s'han d'acostumar tant jugadors com àrbitres, ha tingut moltes alternatives i a l'equip local no li ha estat fàcil acabar guanyant. Sí que ha començat bé, amb dos gols als primers minuts, un de Mínguez en jugada d'home de més i un altre de Víctor Fernàndez de xut escorat des de l'esquerra, i la defensa i la porteria estaven fermes, fins que, ja acabant el primer quart, el Sabadell ha reduït en jugada d'home de més.

El segon quart ha estat fatal per a l'equip local. El Sabadell ha igualat en una altra jugada de superioritat i després Merino ha marcat en les mateixes condicions restablint l'avantatge local, però a partir la defensa local ha fet aigües i els visitants, apuntalats en una defensa esplèndida, han fet un parcial de 0-3 per anar al descans amb 3-5 a favor seu.

130925Wa_CNM-Sab

La cosa es veia complicada, però el Quadis, que com bé se sap ha refet força l'equip i que a més tenia l'absència de Fran Sànchez, en recuperació d'una operació al genoll, ha anat agafant consistència en defensa i Diakonov, el nou porter, ha posat una muralla que ha fet que els sabadellencs estiguessin 16 minuts sense marcar. I a l'altre costat, a poc a poc han anat entrant les pilotes: Mínguez i Piralkov, de xuts llunyans, i el mateix Mínguez en jugada d'home de més, en el tercer quart, i Albert Merino, en una altra superioritat, i Estrany, un altre dels nous, de penal, han acabat posant el 8-5 definitiu, amb aquest parcial, entre els dos darrers quarts, de 5-0, que hauria pogut ser fins i tot més ampli, de no haver anul·lat un gol a Merino de forma dubtosa i d'haver xiulat un possible penal en una escapada en solitari de Marc Corbalan.
I al darrer atac els col·legiats també han posat una mica més de salsa excloent Diakonov i fent que el Quadis defensés la darrera jugada sense porter. Però el Sabadell no ha pogut fer gol.

CN MATARÓ QUADIS - CN SABADELL 8-5

CN MATARÓ QUADIS: Diakonov, Salvà, Codina, Corbalán, Piralkov (1), Mínguez (3), Barbena, Bach, Víctor Fernàndez (1), Estrany (1 de p.), Schnizler, Merino (2), Pannon.
CN SABADELL: Motos, Pugibet (1), Marsal, Marcos (1), Torilo, Soler, Sànchez, Matoso, Fenoy, Lalo López Escribano (2, 1 de p.), MIllan, Cabanas (1), Mardones.
PARCIALS: 2-1, 1-4, 3-0, 2-0.
JUGADES D'HOME DE MÉS: CN Mataró 4 de 12; CN Sabadell 2 de 10.